Website pakket voor juristen en advocaten

Wij van Legalee begrijpen de noodzaak van een goede online aanwezigheid voor de moderne jurist en advocaat. Het ontwerpen van een eigen site kan echter veel tijd in beslag nemen, of een aanzienlijk bedrag kosten indien dit wordt uitbesteed. 
Om deze reden bieden wij het Legalee Websitepakket aan. Wij bieden advocaten/juristen en mediators de mogelijkheid om tegen een betaalbaar tarief een op maat gemaakte website  te maken.

Op maat gemaakt

Wij maken een website die geheel naar uw wens kan worden aangepast, geschikt voor zowel computer- als mobiele gebruikers. 
Wij geloven in een overzichtelijk en 'clean' design, zodat cliënten en overige bezoekers direct zien waar de belangrijke informatie zich bevindt.

Domeinnaam en webhosting

Als u nog geen website hebt gaan wij in overleg met u op zoek naar een goede domeinnaam. Ook kiezen wij een geschikt webhosting pakket voor u uit die past bij uw wensen en budget.

Social Media Tips & Tricks

Social media is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Ook op professioneel gebied biedt social media veel mogelijkheden. Een goede Twitter- of Facebookpagina kan van onschatbare waarde zijn om uw clientele te vergroten.
Wat wel, en wat niet scoort op social media is soms lastig te bepalen maar wij kunnen u hierbij helpen. Ook kunnen we in samenwerking met u uw social media pagina's aanmaken, indien u die nog niet heeft.

Support

Wij geven u, door middel van een gedetailleerde en op maat gemaakte gebruiksaanwijzing, de tools om zelf uw eigen website te beheren en aan te passen waar dat gewenst is. Uw site zal met WordPress worden gemaakt, dit betekent dat het voor u heel makkelijk is om achteraf nog zelf wijzigingen op uw site aan te brengen. Uiteraard kunt u ons altijd bellen en/of mailen met vragen over uw website. 

Voorbeeld site

Volg de link in de afbeelding hiernaast om een voorbeeld te zien van het soort site dat voor u kan worden gemaakt. Let wel, dit is slechts ter illustratie en (vrijwel) alles kan voor u op maat gemaakt worden.

Het standaard website pakket bestaat uit een:

  • Homepage
  • Over ons pagina
  • Contactpagina
  • Blog pagina

 

Prijs

Standaard website pakket:

€649,- excl. btw

bel-mij-terug

  • Als u vragen heeft over het websitepakket, vul dan hier uw naam en telefoonnummer in. Wij bellen u zo snel mogelijk terug om uw vragen te beantwoorden.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.