Legalee is op zoek naar zelfstandige juristen en advocaten die geïnteresseerd zijn om op nieuwe manieren hun cliënten te bereiken. Vanuit een juridische en ondernemersachtergrond zijn wij, Milan van Boheemen en Thomas Jaques, recent gestart met Legalee.

Wat bieden wij:
Legalee biedt advocaten en juristen een platform om op een simpele en transparante manier met cliënten in contact te komen.

Hoe werkt het:
De cliënt plaats een vraag of opdracht. Aan de hand van de aard van deze opdracht wordt bepaald welke jurist het meest geschikt is om de zaak aan te nemen. De aanvraag wordt naar deze jurist doorgestuurd. Vanaf dit punt verloopt het contact tussen jurist en cliënt onafhankelijk van Legalee.

Wat kost het:
Het gebruik maken van legalee is vooralsnog helemaal kosteloos. Momenteel zijn wij bezig om ons merk neer te zetten en een kring van juristen en potentiële cliënten op te bouwen. Pas op het moment dat wij er van overtuigd zijn dat wij voldoende potentiële cliënten kunnen bereiken om de kosten te rechtvaardigen zullen we overstappen naar een betaalde service.
Naar alle waarschijnlijkheid zal deelname aan de kant van juristen in de toekomst op grond van een maandelijks abonnement plaatsvinden.*

Wat gaan we doen:
Momenteel zitten we nog in de opstartfase van onze onderneming. De eerste aanvragen komen al binnen. Binnen afzienbare tijd is een vaste stroom aan bezoekers op de site te verwachten met de bijbehorende opdrachten.

Hoe kunt u zich aanmelden:

  • Zelf aanmelden is simpel, volg daarvoor deze link. Zorg dat uw profiel zo volledig mogelijk wordt ingevuld, om cliënten direct een goed beeld van u te kunnen geven.
  • Indien gewenst kunnen wij u aanmelden als jurist op onze site.

*Het provisieverbod waar advocaten aan gehouden zijn verzet zich niet tegen het rekenen van een vast bedrag per maand.  Lees meer.