Hoe werkt legalee voor juristen

Legalee is op zoek naar zelfstandige juristen en advocaten die geïnteresseerd zijn om op nieuwe manieren hun cliënten te bereiken. Legalee is opgericht door Thomas Jaques en Milan van Boheemen, beide jurist en (internet)ondernemer.

Wat bieden wij

Legalee biedt advocaten en juristen een platform om op een simpele en transparante manier met cliënten in contact te komen.

Hoe werkt het

De cliënt plaats een vraag of opdracht. Aan de hand van de aard van deze opdracht wordt bepaald welke jurist het meest geschikt zijn om de zaak aan te nemen. De aanvraag wordt naar deze jurist doorgestuurd. Vanaf dit punt verloopt het contact tussen jurist en cliënt onafhankelijk van Legalee.

Wat kost het

Het gebruik maken van legalee is vooralsnog helemaal kosteloos. Momenteel zijn wij bezig om ons merk neer te zetten en een kring van juristen en potentiële cliënten op te bouwen. Pas op het moment dat wij er van overtuigd zijn dat wij voldoende potentiële cliënten kunnen bereiken om kosten te rechtvaardigen zullen we overstappen naar een betaalde service.
Naar alle waarschijnlijkheid zal deelname aan de kant van juristen op grond van een maandelijks abonnement plaatsvinden.*

Hoe kunt u zich aanmelden

  • Zelf aanmelden is simpel, volg daarvoor deze link. Zorg dat uw profiel zo volledig mogelijk wordt ingevuld, om cliënten direct een goed beeld van u te kunnen geven.
  • Indien gewenst kunnen wij u aanmelden als jurist op onze site.

*Het provisieverbod dat voortvloeit uit Artikel 2 lid 2 van de Gedragsregels voor de advocatuur verzet zich niet tegen het rekenen van een vast maandbedrag.  Lees meer.